The Boathouse by AR Design Studio

The Boathouse was conceived to serve as a tranquil retreat away from the main house – an 18th century converted barn. The concept was that it should float over the lake and provide a quiet hide-away with calming views over the still water.

The building is situated in the beautiful Cotswolds, within the Lower Mill Estate, and consists of a 4-legged steel frame structure sitting on concrete piles sunk into the lake bed.” – AR Design Studio

See more of The Boathouse by AR Design Studio…

The Boathouse by AR Design Studio - side The Boathouse by AR Design Studio - interior

2 thoughts on “The Boathouse by AR Design Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: