Bothy Project by Roderick James Architects

6m x 6m douglas fir frame erected as a walkers retreat, with a small gallery, shower room, open plan living area with a log burner. The walls of the retreat are clad in douglas fir weatherboarding and the roof is finished with western red cedar shingles.” – Roderick James Architects

See more at Roderick James Architects. Photos by Roderick James Architects.

roderick james architects bothy front roderick james architects bothy interior

One thought on “Bothy Project by Roderick James Architects

  1. Kay says:

    Lovely, except to be sensible, you wouldn’t place the fireplace by the big glass doors as you’d lose the heat through the glass… unless that’s triple glazed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: