Cottage Cubed – A Renovated Fisherman’s Cottage

With only 25 m2 (270 ft2) of interior space, there was very little room to fit the requirements of modern life. Architect Colm Doyle’s solution was to design a plywood box that sits in the tiny cottage, defining the spaces around it. The sitting room is to one side, the kitchen is on the opposite corner, and they are linked by a small entry hall alongside the box. A staircase built into the box leads up to a sleeping loft on top, and a bathroom and storage space are contained within it.” – Small House Bliss

See more of Cottage Cubed, a renovated fisherman’s cottage

cottage_cubed_dmvf_architects_sitting1_via_smallhousebliss

One thought on “Cottage Cubed – A Renovated Fisherman’s Cottage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: